Kino SENIOR - HRABĚ MONTE CHRISTO

Kino SENIOR - HRABĚ MONTE CHRISTO

10 Út
září 2024
09:00 - 11:00

KINO SENIOR - Knihovna Třinec (velký sál).

10 / 09 /2024 OD 09:00 HRABĚ MONTE CHRISTO 12+

Marseille, 1815. Mladý lodní důstojník Edmond Dantes zažívá nejšťastnější obdobní svého života. Má se stát kapitánem a konečně se oženit s láskou svého života, krásnou Mercedes. Jeho úspěch ale u mnohých vzbuzuje žárlivost. Edmond se stává obětí zákeřného plánu. Ze dne na den je bez soudu uvězněn v kobce pevnosti If, bez naděje na propuštění. Jediný, s kým může Edmond mluvit, je Abbé Faria, vězeň z vedlejší kobky. Abbé se stává Edmondovým přítelem a učitelem. Před smrtí mu Abbé svěří tajemství o ztraceném pokladu. Po dlouhých čtrnácti letech utrpení, zoufalství a beznaděje se Edmondovi podaří uprchnout a najít poklad ukrytý na ostrově Monte Christo. Jediné, po čem Edmond Dantes touží, je zúčtovat se všemi, kteří ho zradili. Nyní, vyzbrojen obrovským majetkem, se bez slitování vydává na cestu pomsty..

Komentáře

Základní informace

10 Út
září 2024
09:00 - 11:00

Zobrazit na mapě

Knihovna Třinec (velký sál)

Příspěvek do kalendáře

Pořádáš jakoukoli akci pro veřejnost nebo chceš dát na vědomí o zápasu svého sportovního klubu? Přispívej do MajDay kalendáře.
Jedinečné výhoda možnosti propagace MajDay kalendáře:

1. Propagace v regionu / Zviditelnění akce v regionu

MajDay kalendář sdílejí známé regionální weby jako gorolweb.czinfo-trinec.cz. Jakmile vložíš akci do našeho kalendáře, automaticky se vše nahraje i na výše uvedené webové stránky – tvou akci hned uvidí až 3 000 lidí!

2. Zpropaguj kulturní i sportovní akce

Pořádáš jakoukoli kulturní akci pro veřejnost? Zvyš návštěvnost a umísti svou událost do MajDay kalendáře! Zápas, závod či turnaj? To vše můžeš umístit do MajDay kalendáře – hned si tak zajistíš účastníky, hráče či fanoušky pro svůj sportovní klub!

3. Zpropaguj přednášky i workshopy

Chtěl bys povídat o něčem zajímavém? Máš nás co naučit? I tento typ akcí lze na MajDay stránkách propagovat.

Přidání jednorázové události

Informace o události

Popis události:

Případně se můžete obrátit přímo na Infocentrum Třinec (ic@knihovnatrinec.cz).